Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

ξυπνα Αλέκα....

Το Τείχος προστάτευε την Α. Γερμανία!
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ του Τείχους του Βερολίνου δικαιολόγησε χθες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με δηλώσεις της από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, όπου και βρέθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις στο Βερολίνο.
«Το Δυτικό Βερολίνο, όπως και το Ανατολικό, ήταν μέσα στην καρδιά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Το Τείχος το επέβαλε ο ιμπεριαλισμός να υψωθεί και έγινε ακριβώς παραμονές, όταν τα νατοϊκά στρατεύματα απειλούσαν να εισβάλουν στο Βερολίνο, ιδιαίτερα βεβαίως στο Ανατολικό Βερολίνο, στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Και ρωτάμε: δεν είχε δικαίωμα ένας λαός, μια εξουσία εργατική ή οποιαδήποτε κυβέρνηση να σεβαστεί τα σύνορά της και να υψώσει το Τείχος μέσα στο έδαφός της;», είπε η κ. Παπαρήγα για την ύπαρξη του Τείχους.
Η κ. Παπαρήγα πρόσθεσε: «Σκεφθείτε αν μέσα στην Αθήνα είχαμε τρεις- τέσσερις δήμους που ανήκαν σε έναν στρατό κατοχής, θα ήταν ελεύθερα, μπες- βγες; Γιατί η Δυτική Γερμανία στην ουσία λειτουργούσε με το ΝΑΤΟ, με τους Αμερικανούς, σαν στρατός κατοχής. Από τη μια μεριά ευθύνεται για τη διαίρεση της Γερμανίας και από την άλλη ήθελε τη βίαιη προσάρτησή της». τα νεα 10-11-09
Δεν προλαβαμε να συνελθουμε απο "την αποκατασταση του Στάλιν" το καλοκαίρι και η Αλεκα ξαναχτύπησε.Οταν ολη η ανθρωποτητα πανηγυριζε για την επετειο της πτώσης του τείχους ηρθε η Αλέκα να μας δειξει πως το ρολόι στον Περισσο έχει σταματησει να μετραει το χρόνο και εχεισταματησει 12.01 που βγαινουν οι βρυκόλακες.και μετα να προβληματίζονται στις 5 του Οκτωβρη και να ψάχνονται για τα αποτελέσμαρα των εκλογών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: